Leuke casual outfits voor de zomer!

Leuke casual outfits voor de zomer!

De zomer staat voor de deur en ik ben al druk bezig met het updaten van mijn garderobe. Mijn winterkleding is naar zolder en er is dus weer genoeg ruimte vrijgekomen voor zomerkleding. Natuurlijk heb ik nog wel wat leuke items hangen van vorig jaar maar uiteraard kon ik het ook niet laten om wat nieuwe kledingstukken aan te schaffen. Inmiddels heb ik genoeg rokjes en korte broeken, ik heb nu vooral nog leuke tops nodig die ik hierbij kan combineren.

Dus vorige week ging ik op zoek naar leuke bovenkleding en tijdens mijn online zoektocht kwam ik o.a. bij Esprit.nl uit en hier hebben ze een nieuwe collectie met mooie shirts met zowel lange als korte mouwen in verschillende kleuren. Deze tops zijn heel geschikt voor een casual look. Grappig is trouwens dat mijn moeder altijd graag bij Esprit winkelt en ik eigenlijk nooit, maar ik zag nu zoveel leuke items dat ik wel begrijp waarom het een favoriet van mijn moeder is. Ik zag ook dat ze erg mooie jurken verkopen en ik heb er nog eentje nodig voor de bruiloft van mijn oudste zus, dus binnenkort nog maar eens een kijkje nemen…

Hieronder zie je dat ik drie verschillende setjes heb samengesteld met toffe shirts, outfits die stuk voor stuk wat mij betreft heel geschikt zijn voor een heerlijke zomerse dag. Ik zie mijzelf er in ieder geval wel in shinen!

Casual met een vleugje sportief

Voor het eerste setje koos ik voor een gestreept damesshirt met lange mouwen van Esprit in een gele kleur, want zoals jullie wel weten is geel echt mijn lievelingskleur! Bij het t-shirt koos ik een denim rokje met daaronder leuke bijpassende sneakers, zo krijgt de outfit een sportief vleugje. Ik vind trouwens de kleur geel altijd erg leuk staan in combinatie met een luipaardprint, daarom koos ik voor accessoires in deze hippe print.

casualoutfit1

1. Esprit €35,99 / 2. Esprit €39,99 / 3. Bristol €29,99 / 4. New Look €22,99 / 5. My Jewellery €29,95 / 6. Douglas €6,07

Netjes maar vooral comfy

Deze outfit vind ik erg geschikt als je graag netjes voor de dag wil komen maar wanneer je ook graag comfy door het leven gaat. De blouse en shorts zijn beide gemaakt van natuurlijke materialen en zijn hierdoor lekker luchtig, ideaal dus voor een hete zomerdag. Verder combineerde ik de outfit met bruinkleurige accessoires, met als pronkstuk de tas met houten details van New Look. Hoe leuk is die?!

casualoutfit3

1. Esprit €39,99 / 2. My Jewellery €29,95 / 3. Esprit €39,99 / 4. My Jewellery €19,95 / 5. Esprit €29,90 / 6. New Look €32,99 / 7. Douglas €6,05

Een broek als eyecatcher

Ik hou heel erg van rokken of broeken met een kleurrijke drukke print, vooral als de rest van de outfit wat rustiger is. Zo wordt je broek of rok een echte eyecatcher! Leuk is ook om te zien dat dit een trend is, vooral voor de zomer zie ik in de winkels veel tropische printjes voorbij komen. De broek in dit setje combineerde ik met een witte shirt met korte mouwen, een basic kledingstuk die ook eigenlijk niet in je kast mag ontbreken. Om het geheel nog wat meer zomers te maken koos ik voor accessoires met rieten details, waaronder hele leuke oorbellen van My Jewellery. Laat de zomer nu maar komen!

casualoutfit2

1. Esprit €19,99 / 2. Shein €23,- / 3. Esprit €49,99 / 4. My Jewellery €19,95 / 5. New Look €19,99 / 6. Douglas €27,98

Uiteraard ben ik heel erg benieuwd welke van de outfits hierboven jouw favoriet is? En ben jij net als ik ook al bezig met het upgraden van je garderobe voor het nieuwe seizoen?