Catrice Luminous Lips Lipstick

Catrice Luminous Lips Lipstick

cat005

Catrice heeft een tijdje geleden het assortiment uitgebreid met diverse nieuwe make-up producten, waaronder de ‘Luminous Lips Lipsticks’. Deze lipsticks zijn maar liefst verkrijgbaar in 14 verschillende kleuren. Laatst bracht ik een bezoekje aan de Kruidvat en mijn oog viel direct op twee prachtige roze tinten, namelijk; 080 Don’t Mind The Pink & 110 My Pink-Instinct.

cat001

De Luminous Lips Lipstick hebben een verzorgende textuur met o.a. hyaluronzuur. De lipstick voelt fijn aan aan geven de lippen zichtbaar meer volume. De finish is zacht, zorgt voor een intense glans en een medium dekking. In totaal zijn er dus 14 verschillende kleuren, van krachtig roze tot aan klassiek rood…

Mijn oog viel dus op twee pittige roze tinten, ik hou wel van een beetje kleur op mijn lippen. Daarnaast is roze ook nog eens mijn lievelingskleur dus helemaal toevallig is het niet. De lipsticks zitten in een mooie metalen huls en hierdoor oogt de lipstick alles behalve goedkoop. Aan de onderkant van de huls zit een sticker in de kleur van de lipstick met de naam en kleurcode, handig.

cat002cat004

De lipstick heeft een fijne geur, ik ruik vanille. Ook vind ik de vorm van de stick heel fijn, deze loopt mooi in een puntje waardoor je secuur de lipstick aan kunt brengen. De lipstick is behoorlijk romig en dat maakt het aanbrengen ook extra prettig. Qua dekking is deze lipstick inderdaad medium, je zou de lipstick wel wat meer kunnen opbouwen door meerdere laagjes aan te brengen. De lipsticks doen mij heel erg denken aan MAC Huggable lipcolour, alleen dan voor een zachter prijsje.

Hieronder zie je de lipsticks geswatched, op zowel mijn arm als op mijn lippen…

cat101

080 Don’t Mind The Pink & 110 My Pink-Instinct.

cat1

De kleur 080 Don’t Mind The Pink is een roze tint met een klein beetje een koraalkleurige ondertoon.

cat2

De kleur 110 My Pink-Instinct is iets feller en heeft meer een blauwige ondertoon.

De lipsticks brengen erg prettig aan, dit komt dus door de vorm van de stick en de textuur. Doordat de lipstick zo romig is, glanst die mooi en voelt die ook heel prettig aan op mijn lippen. Eigenlijk is dit product heel erg vergelijkbaar met een lippenbalsem. De lipsticks hebben niet een hele lange houdbaarheid, na twee uurtjes (incl. wat gedronken & gegeten) is het zeker tijd om je lippen weer even bij te werken.

Ik ben heel enthousiast over de Catrice Luminous Lips Lipstick, ik vind de kleurtjes prachtig, de lipstick is makkelijk aan te brengen en voelt ook nog eens bijzonder fijn aan op mijn lippen. De Luminous Lips Lipstick is verkrijgbaar bij Kruidvat en kost €3,99.