New in: Triwa Gold Nevil horloge

New in: Triwa Gold Nevil horloge

triwa1

Misschien dat jullie het nog niet wisten maar ik heb een grote liefde voor horloges. Droeg ik jarenlang geen horloge, nu kan ik eigenlijk niet meer zonder. Ook vind ik het heel leuk om verschillende te hebben zodat ik mijn horloge bij mijn outfit kan aanpassen. Inmiddels heb ik al meerdere in verschillende kleuren en materialen. En sinds kort ben ik in het bezit van een nieuwe, namelijk de Triwa Gold Nevil Horloge. Dit prachtige accessoire maakt mijn outfit helemaal af…

triwa2 triwa9

Is het geen plaatje? Dit horloge van Triwa ontving ik van 10:35, een online horlogeboetiek. Deze webshop heeft een groot assortiment aan horloges in verschillende prijsklasse en je kunt er terecht voor zowel heren als dameshorloges. Ik ben heel erg gek op het merk Triwa en ze verkopen veel verschillende horloges van dit merk. Je begrijpt, dat was nog best lastig kiezen…

Het Triwa Gold Nevil horloge is compleet gemaakt van metaal in een gouden kleur. Hou je niet zo van goud, dit horloge is tevens verkrijgbaar in roségoud en zilver. Het Gold Nevil horloge heeft een blinkende wijzerplaat met chronograaf. Het bandje van het horloge vind ik trouwens ook heel tof en is nu ook helemaal hip, de band is geïnspireerd door de jaren 70.

triwa3 triwa4 triwa5

Na twee dagen ontving ik mijn bestelde horloge en deze kwam in een super mooie verpakking met leuke teksten. Ik vind het altijd leuk wanneer een product bijzonder verpakt is, zeker een meerwaarde.

triwa8

Ik ben super blij met mijn horloge en sinds het ontvangen heb ik het horloge bijna non-stop gedragen. En zoals je kunt zien aan de afbeelding hierboven combineert het horloge heel tof bij verschillende armbandjes. Het Triwa Gold Nevil Horloge kost €265,-, misschien een groot bedrag maar het horloge is wel van een hele goede kwaliteit en zal zeker jaren meegaan.

Ben jij ook op zoek naar een mooi horloge, neem dan vooral eens een kijkje op 10-35.com.