Een kijkje in mijn leven #32

Een kijkje in mijn leven #32

En, ik heb weer een kijkje in mijn leven voor jullie! Het was de afgelopen weken best wel heel lekker weer en daar moet ik altijd eventjes aan wennen maar ik heb er wel van genoten. Ik heb het de laatste weken niet heel druk gehad maar ik ben er wel  veel op uitgegaan en het gaat steeds beter met me. Kijk mee naar mijn afgelopen weken…

dia1

Ik kreeg een hele mooie bos met tulpen van de familie van mijn vriend. Tulpen vind ik echt hele mooie bloemen, het staat ook super vrolijk.

dia2

Mijn lieve nijnies! Ze zijn nog steeds best wel heel bang maar het wordt gelukkig al wel wat beter en ik denk dat ze binnenkort lekker naar buiten gaan zodat ze nog meer ruimte hebben.

dia3

Eindelijk heb ik het boek ‘The Fault in our stars’ van John Green. Ik ben er gisteren in begonnen en ik denk dat ik het boek snel uit heb gezien ik moeite had om het boek weg te leggen. Ik ben heel erg benieuwd!

dia5

Ik bakte Amerikaanse pannenkoeken, zo lekker!

dia6

Onderweg naar Heerenveen op een regenachtige zondag. Onderweg gingen de ruitenwissers kapot, niet heel handig als het regent…

dia7

We maakte heerlijk broodjes hamburger maar dan wel een gezonde variant. Hier vind je het recept

dia8

En hier waren we onderweg naar mijn ouders en het zonnetje scheen lekker dus daar moest ik even een foto van maken.

dia9

Ik had lekker couscous gemaakt met een verspakket van AH, zeker voor herhaling vatbaar!

dia10

Ook kreeg ik ruim een week geleden nieuwe producten binnen voor mijn shop. Ik ben gek op deze statement ketting en is nu verkrijgbaar in mijn shop.

dia11

Vorige week gingen we met vrienden lekker op een terrasje zitten in Groningen. Het was best wel heel druk maar wel erg gezellig. Ik vind het ook zo fijn dat ik dit soort gewone dingen weer kan doen en ik geniet er volop van…

dia12

Een filmpje kijken met Popcorn Time, heel handig!

dia201

Mijn vriend had een verrassingspicknick voor mij in petto en dit was de look van die dag, heel simpel maar ideaal voor een warme dag.

dia15

Ook Puck was uiteraard van de partij!

dia202

Ik maakte met madeliefjes een leuke krans, dit deed ik vroeger ook altijd…

dia18

Het was behoorlijk warm afgelopen week dus ik trok mijn playsuit weer uit de kast, ik vind deze erg leuk en past trouwens ook goed bij de ananas trend die nu gaande is.

dia19

Lekker aan het werk in mijn werkkamer waar ik eigenlijk veel te weinig zit, ik werk toch vaak in de woonkamer. Toch wanneer ik in mijn werkkamer werk merk ik dat ik productiever ben…

dia20

Met het lekkere weer “moet” je natuurlijk lekker barbecuen en we sloten het af met een lekker kopje verse muntthee.

dia21

We hadden geen brood in huis maar wel eieren en bananen dus ik besloot weer een keer banaan-ei pannenkoeken te maken, zo lekker!

dia22

Ook maakte ik een ‘blondie’ met het recept van Nena die afgelopen week op Beautylab.nl stond, zo lekker!

dia23

Ik lakte mijn nagels met ‘Fashion Playground’ van Essie, een prachtige mintgroene kleur met kleine glittertjes.

dia25

Afgelopen zaterdag verfde ik mijn haar met een rood/bruine kleur. Op deze foto lijkt de kleur wel heel heftig, in het echt is het iets minder rood.

dia26

Mijn zaterdag outfit, ik ben helemaal verliefd op mijn nieuwe sandaaltjes en tas…

dia27

Puck ging spelen met zijn grote vriend Gijs, zo leuk om te zien!

dia28

Ook gingen we zaterdag lekker uiteten bij een Italiaans eetcafe in Groningen, het eten smaakte erg goed en zeker voor herhaling vatbaar!

Dit waren mijn afgelopen weken! Deze week wordt een rustige week en volgende week staan er wel wat spannende dingen op de planning waar ik jullie binnenkort wel wat meer over zal vertellen. Fijne dag!