Love, Pieces & Happiness nieuwtjes!

Love, Pieces & Happiness nieuwtjes!

Inmiddels heb ik alweer bijna een jaar een webshop (wat vliegt de tijd!) en nog steeds werk ik er met erg veel plezier aan. Ik kan er mijn creativiteit in kwijt en het speuren naar nieuwe spulletjes vind ik één van de leukste dingen om te doen. De afgelopen zes maanden stond mijn shop wel een klein beetje op een lager pitje (door mijn therapie) maar ondertussen ben ik alweer een aantal weken heel druk bezig, vooral achter de schermen. Zo heb ik o.a. nieuwe producten ingekocht, ontwierp ik leuke visitekaartjes en ook maakte ik weer nieuwe LP&H armbandjes…

LPHwaf

Zoals je kunt lezen heb ik het er maar druk mee. Gisteren voegde ik zes nieuwe LP&H armbandjes toe aan het assortiment en ik ben er erg blij mee. Deze nieuwe armbandjes passen heel goed bij mijn eigen stijl maar natuurlijk ook bij de trends van nu. Verder verkoop ik sinds kort ook iPhone hoesjes en ook dit vind ik een hele leuke toevoeging.

Ook wil ik jullie nog even attenderen op een hele leuke actie, al zeg ik het zelf. Je krijgt namelijk bij een bestelling van 15 Euro of meer een gratis armbandje t.w.v. €3,95 bij je bestelling. Leuk toch?!

Ben je nieuwsgierig geworden, neem dan vooral een kijkje in mijn shop