Limited Edition Catrice Candy Shock

Limited Edition Catrice Candy Shock

Niet heel vaak plaats ik artikelen met nieuwe collecties, toch vind ik dat de nieuwe LE van Catrice ‘Candy Shock’ best wat aandacht mag krijgen. Ik vind het namelijk een erg leuke, kleurrijke en vrolijke collectie die perfect past bij het voorjaar. Daarom besloot ik deze collectie met jullie te delen en ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden, ga jij wat kopen van deze limited edition?

Dit zegt Catrice over de nieuwe LE:

Ballerina couture met een twist: de nieuwe Limited Edition “Candy Shock” by CATRICE voert je mee naar een nostalgische kermis van april t/m half mei 2013. Een bizarre wereld boordevol fun en inspiratie van de internationale modeontwerpers wordt weerspiegeld in een pastelkleurig landschap. Gigantische hoeveelheden tule en oversized ronde kragen, metallic pumps; dromerig en tegelijkertijd ladylike. De Limited Edition “Candy Shock” combineert zachte pasteltinten met helder koraalrood. Stads grijs en beige voegen een zachte koelheid toe aan het palet. De highlights van deze duizelingwekkende collectie zijn de Lip Balm Sticks met een transparante laag verwennende verzorging met binnenin een gekleurde kern, de Lip Peeling met suikerkristallen en de Nail Sugar Pearls als een speciale 3D verrassing voor je nagels. Welkom in de Candy Shock wereld!

 

Laten we nu gaan kijken naar de producten…

Links zie je de ‘Multi Colour Blush’ in de kleur ‘C01 Sugar Shock’. Een blush bestaande uit een heleboel tinten roze, van bleekroze tot zoet roze. Het is een gebakken blush en ziet er prachtig uit. De kleuren zijn allemaal goed op elkaar afgestemd en geven een frisse teint. Voor deze prachtige musthave blush betaal je €4,59.

Aan de rechterkant zie je de ‘Multi Colour Highlighter’. In de highlighter zitten vier verschillende kleuren die zorgen voor prachtige highlights. Dit is de kleur ‘C01 Vanille Love’ en love is het zeker! Je huid gaat ervan stralen en je krijgt er een mooie glow van. Dit is echt een product wat ik gewoon MOET hebben. Deze highlighter kost €4,99.

Catrice maakt ontzettend goed gepigmenteerde oogschaduw en ik ben dan ook heel benieuwd naar deze ‘Soft Baked Eyeshadow’. Ze zijn er in vier verschillende kleuren, namelijk: C01 I Scream: Ice Cream!, C02 Play It Blue, C03 Bring Me Peach en C04 It’s Honey Money. De kleuren zien er in ieder geval veelbelovend uit, ze kosten €3,89 per stuk.

Deze LE kan natuurlijk niet zonder hele ‘zoete’ lipproducten en dit zijn de ‘Lip Balm Sticks’. De stick bestaat uit een transparant jasje met daarin een gekleurde kern. Ze zorgen voor een intense verzorging van de lippen maar ondertussen geven ze ook nog een vleugje kleur mee. De kleuren zijn: C01 Bring Me Peach en C02 Sugar Shock. Ze kosten €3,99 per stuk.

Bij het zien van dit product dacht ik in eerste instantie aan een lipliner? Fout, het is een ‘Lip Peeling’. Dit vind ik zo ontzettend goed bedacht en ik ben dan ook benieuwd of het ook net zo goed werkt. Het is een suikestokje met echte suikerkristallen die je lippen bevrijden van losse velletjes maar ondertussen verzorgd het je lippen ook. Het resultaat, zachte en soepele lippen. Dit wonderstokje kost €2,99.

Ik ben dol op de lakjes van Catrice en deze zien er ook weer super goed uit, heerlijke zoete kleurtjes. Dit zijn de ‘Soft Nail Lacquer’ lakjes en zijn er in vier verschillende kleuren. Twee van de vier hebben een matte, poederachtige finish waar ik heel benieuwd naar ben. Verkrijgbaar in de volgende kleuren: C01 I Scream: Ice Cream!, C02 Play It Blue, C03 Bring Me Peach en C04 Vanilla Love. Ze kosten €2,69 per stuk.

Dan ten slotte nog twee producten die helemaal voldoen aan de nageltrend van dit moment, namelijk: Nail Sugar Pearls. Dit is een trend die ik oversla (onpraktisch, gedoe om op te brengen etc. etc.) maar ik weet dat erg veel meiden deze trend super leuk vinden. Verkrijgbaar in de kleuren C01 Cotton Candy en C02 Sugar Shock. Per flesje betaal je €2,99.

Dit zijn de producten uit de Catrice ‘Candy Shock’ limited edition, zien er goed uit toch? Deze producten vind je vanaf april tot halverwege mei bij Kruidvat en Trekpleister in zowel Nederland als België.