Inspiratie: Neon make-up!

Neon kleuren zijn hot! Je ziet veel mode en accessoires in deze felle kleuren maar ook op beauty gebied ben je pas echt hip als je je durft te wagen aan neon kleuren op je ogen, mond, wangen of nagels. Natuurlijk hoeft het niet allemaal tegelijk om het ‘pipo de clown’ effect te voorkomen, maar een beetje kleur kan van de zomer geen kwaad! Hieronder zie je prachtige make-up producten in super felle kleurtjes…

Op de volgende pagina vind je meer verkoopinfo…

1) Een heerlijke zomergeur van The Body Shop! Dit is de geur ‘Dreams Unlimited™ Sun Fresh Eau de Toilette’ en kost €19,95.

2) Je ogen worden lekker knallend met deze neon oranje oogschaduw van Make Up For Ever , o.a te koop bij Sephora en kost rond de €16,-.

3) Ook op je nagels zijn neon kleuren hot en dit is de kleur ‘Bubblegum’ een heerlijk pittig kleurtje! O.a te koop bij River Island of Asos en kost rond de €5,-

4) Voor je wangen zijn er ook genoeg make-up producten te vinden in lekkere knalkleuren, dit is een blush van Sleek in de kleur ‘Pixie Pink’ en kost rond de €7,- en is o.a te koop bij Enchantra of Boozyshop.

5) Voor je lippen heb ik een prachtige kleur gevonden van Illamasqua, dit is de kleur ‘Eurydice’ kost €21,- en is o.a. te koop bij Asos.

6) Ook kun je gaan voor een subtiele eyeliner in een knalkleur. Dit is een oogpotlood van het merk Models Own in de kleur ‘Neon Blue’ en kost €6,79 en o.a. te koop bij Asos.

7) Een mooie grasgroene kleur voor op de ogen! Dit is een oogschaduw van Make Up For Ever in de kleur ‘Iridescent Acid Green’ kost rond de €20,- en koop je o.a. bij Sephora.

8. Knallende gele nagels met dit lakje van Illamasqua in de kleur ‘Rare – bright neon yellow’ kost rond de €12,- en koop je o.a. bij Asos.

9) Een mooie feloranje kwast mag natuurlijk niet ontbreken. Deze is van het merk Models Own en kost €13,58 (hier krijg je een set van vijf kwasten voor) en is o.a te koop bij Asos.

10) Nog een product van het merk Models Own, dit is een mooie lipgloss in een vrij felle kleur roze/paars. Het is de kleur ‘Pink Pout’ en kost rond de €5,- en is wederom te koop bij Asos.

11) Dit is een nieuw product van Maybelline wat je vanaf juni in de winkel kunt kopen. Het is de Color Tattoo Eyeshadow en dit is de kleur ‘Always Green’ en gaat €9,99 kosten.

12) Een mooie roze lipgloss waarmee jij je lippen voorziet van glans en een lekker kleurtje, te koop bij H&M en kost €1,95.