Een kijkje in mijn leven #5

Het is weer tijd voor een nieuwe ‘Een kijkje in mijn leven’. Ik heb de afgelopen tijd weer wat foto’s gemaakt en het leek mij wel weer leuk om deze met jullie te delen. Voor de mensen die mij op Twitter volgen, jullie gaan vast sommige foto’s wel herkennen. Ik zit er trouwens over na te denken om er een twee wekelijkse item van te maken. Laat vooral even weten bij de comments op je dit leuk of niet leuk lijkt…

Helemaal blij met mijn MAC Shop Blush in de kleur ‘Florida’. Hier heb ik ook al een review over geschreven!

Lekkere verse pasta met pasta saus met allerlei groentes, zoals: Sperziebonen, gegrilde paprika en olijven. Was erg lekker!

Zo ontzettend blij met mijn spiegelreflex. Ruim een jaar stond een SLR op mijn wishlist en paar weken terug kocht ik het dan eindelijk. Ik heb er al heel wat foto’s mee gemaakt en ik ben ook benieuwd of jullie het verschil hebben gezien?

Ook ben ik de laatste tijd weer wat meer aan het tekenen. Ik probeer namelijk gewoon af en toe wat anders te doen dan alleen maar achter mijn Macbook zitten. Tekenen werkt voor mij ook erg ontspannend. Dit was mijn eerste tekening na heel lang niet getekend te hebben, nog niet helemaal tevreden maar oefening baart kunst!

Voor dat ik naar Coty (perspresentatie) ging, had mijn vriend een afspraak op Schiphol met een klant van hem. Ik heb ongeveer drie uur in de auto gewacht en ondertussen een boek gelezen. Ik heb in die drie uur tijd onwijs veel vliegtuigen voorbij zien komen. Ik kreeg helemaal de kriebels, want ik hou absoluut niet van vliegen…brrr…

Erg verslavend en zeer populair, ik heb het over ‘Draw Sometihng’. Ik tekende hier een taco wat volgens mij ook wel vrij duidelijk is, haha!

Ik was vorige week lekker een dagje bij mijn ouders. Het was mooi weer en ik ging met mijn nieuwe camera even wat foto’s maken in de achtertuin. Sassefras, de kat van mijn ouders wou wel eventjes poseren…

Hier heb ik een DIY maskertje op. In dit masker zat een beetje komkommer, Turkse yoghurt en wat honing. Het was een hele fijne masker en daarna had ik een super zachte huid. Op het laatst begon die alleen wel een beetje te stinken, zou de yoghurt wel zijn geweest…

Nog even een laatste check in de spiegel of mijn make-up nog goed zit, voordat ik op de foto ging voor ‘The Fashion Battle’. Morgen maak ik trouwens het nieuwe thema + tegenstander bekend op mijn blog.

Dankzij de diepvries fruit tip van Cynthia (misslipgloss.nl)…

…Kan ik weer lekkere yoghurt shakes maken. Het is namelijk nu niet echt het seizoen van de rode fruitsoorten en als het er al is, dan is het behoorlijk duur. Dit is in ieder geval een super goed alternatief en het is hartstikke lekker en niet eens zo heel duur!

Van super gezond naar super ongezond (moet kunnen), hier had ik eigen gebakken choco muffins gemaakt. Erg lekker maar na eentje zat ik trouwens wel echt bomvol.

Even een middagje niet werken maar gewoon lekker op de bank hangen met een leuk tijdschrift. Ik ben niet een enorme fan van de Linda maar ik moet zeggen dat ik deze ‘budget’ editie wel leuk vond!

Af en toe speel ik met Puck een soort van geheugenspelletje, hij vind dat echt super leuk!

Gisteren at ik een heerlijk bakje met ‘Gevulde koek slagroomijs’, alweer zo ongezond! Maar wel echt heel lekker, terwijl ik helemaal niet zo’n fan ben van gevulde koeken. Zeker een aanrader!

En vandaag nog even met de allereerste Vogue op de bank. Mijn eerste indruk, mooie layout, prachtige (dure) fashion items en heel erg veel reclame. Ik weet nog niet of ik een abonnement ga nemen, eerst even de tweede editie afwachten.

Dit was het weer en ik hoop dat julie het leuk vonden om weer een kijkje in mijn leven te krijgen. Wil je elke twee weken dit item zien, laat het dan nog even weten bij de comments!