Leuke iPhone beauty apps!

Ik heb voor de iPhone gebruikers onder ons drie leuke beauty apps tips. Steeds meer meiden maken gebruik van een iPhone en hiervoor heb je allerlei leuke apps, ook apps die op beauty gericht zijn. De drie apps die ik heb uitgekozen zijn helemaal gratis en je kunt er meteen mee aan de slag…

De apps hieronder vind ik allemaal heel erg leuk als je je een keertje verveeld. Het is een keer wat anders dan bijvoorbeeld een spelletje op je iPhone spelen en het is natuurlijk extra leuk als je van beauty houdt.

De eerste app ken ik al een tijdje en deze kun je vinden door in de app store ‘dailyglow nail polish’ in te typen. Dit is een leuke app waarmee je verschillende kleuren nagellak op je nagels kunt uitproberen zonder dat je ze echt hoeft te lakken. Je maakt een foto van je hand en vervolgens kun je je nagels met een druk op de knop verschillende kleuren geven. Zo kun je goed zien welke kleuren goed passen bij je huidskleur. Op zich een hele simpele app maar wel leuk om te doen!

De tweede app kwam ik bij toeval tegen en heet ‘Modiface’. Dit is een app waarmee je je eigen gezicht of die van een model een metamorfose kunt geven. Ik ben altijd dol op dit soort programmaatjes! Zo kun je make-up aanbrengen, kapsels veranderen en kun je ook voor en na zien. Deze app is erg leuk om te doen en vooral om de tijd mee te doden als je bijvoorbeeld ergens op moet wachten. Ik vermaak me er in ieder geval wel mee!

Ten slotte heb ik nog een app van het merk Lancome. Dit is een hele leuke app om bijvoorbeeld face charts mee te maken. Dus heb je een keer geen inspiratie voor een look, dan zou je eerst in dit programma aan de slag kunnen om je zo te laten inspireren. Niet alleen kun je face charts maken ook vind je er o.a. beauty tips en tutorials van Michelle Phan. Ik vind het in ieder geval een hele leuke app, ik vind het trouwens sowieso heel erg leuk om face charts te maken!

Mocht jij nu ook nog een hele leuke of handige beauty app weten, deel het dan vooral bij de comments. Zouden jullie het leuk vinden om vaker soortgelijke artikelen op mijn blog te lezen, let me know!

 

Dit vind je vast ook leuk...

22 Comments on Leuke iPhone beauty apps!

 1. Miranda
  30 december 2011 at 16:53 (7 jaar ago)

  Die van Lancome heb ik ook gehad,voor op mijn ipod ;) Ik had er ook één waar je alle koopjes kon zien van de week, make up producten die in de aanbieding waren ^^

  Beantwoorden
 2. Milou
  30 december 2011 at 16:53 (7 jaar ago)

  Geinig dat het allemaal mogelijk is.. Ik heb alleen een telefoon zonder al deze dingen. :) Heb gewoon sms en kan bellen.. haha .. heel saai! ;-)

  Beantwoorden
 3. Jantje
  30 december 2011 at 17:02 (7 jaar ago)

  Modiface lijkt me leuk! Vanavond maar even in bed mee kloten.

  Beantwoorden
 4. Myrthe
  30 december 2011 at 18:12 (7 jaar ago)

  Wat een leuke apps zeg! Ik vidn het nu wel heel jammer dat ik geen iPhone heb, want zo kun je je eigenlijk nooit vervelen.

  Beantwoorden
 5. Sandra3619
  30 december 2011 at 18:25 (7 jaar ago)

  Leuk!

  Ik heb de Total Beauty app, dit is een soort Make up alley qua product reviews, erg handig!

  Beantwoorden
 6. fre
  30 december 2011 at 18:46 (7 jaar ago)

  haha leuk artikel ga modiface zo downloaden!

  Beantwoorden
 7. Cynthiiaa
  30 december 2011 at 20:33 (7 jaar ago)

  Supervette apps! Ja, moet je vaker doen. :) Ik was op zoek naar nieuwe leuke apps, althans, voordat ik over mijn internetlimiet heen ging, Serious Request, jikes! Stiekem heb ik toch even de Lancome App gedownload, thank you!

  Beantwoorden
 8. Beautyandso
  31 december 2011 at 00:20 (7 jaar ago)

  Die van Lancome heb ik al, maar de andere 2 nog niet en ga ik erop zetten!

  Beantwoorden
 9. Margot
  3 januari 2012 at 12:13 (7 jaar ago)

  Leuk artikel! Ik heb ze meteen gedownload

  Beantwoorden
 10. Nannick
  6 januari 2012 at 18:32 (7 jaar ago)

  Handig, ik ga ze downloaden! Aanbieding beauty is ook erg handig ;)

  Beantwoorden
 11. The actual fundamentals of the bags that you can make full use of starting today.
  Custom Arizona Diamondbacks Jersey Customized White Cool Base Youth MLB Jerseys,Custom MLB Jerseys-Customized Arizona Diamondbacks Jerseys http://www.turner-uk.com/St-Louis-Rams-39/Custom-Arizona-Diamondbacks-Jersey-Customized-White-Cool-Base-Youth-MLB-Jerseys-Custom-MLB-Jerseys-Customized-Arizona-Diamondbacks-Jerseys-61rp.html

  Beantwoorden
 12. ugg ケンブリッジ
  18 november 2014 at 07:55 (4 jaar ago)

  うーん、それが見えるあなたのようにサイト食べた私の最初のコメント(それがあったスーパー長い)ので、私はちょうど私が書いたと私は徹底的にあなたのブログを楽しんでい、と言う。私はあまりに志望のブログですブロガーが、私はまだ全部に新たなんだ。 役立つヒントをポイントあなたがいずれかを持っていますか、ブログライター のために?私は確かに本当にと思い、それを感謝しています。
  ugg ケンブリッジ http://www.maternatura.org.br/admin/arquivo/news/UGG/20141105113634-75fok8.html

  Beantwoorden
 13. Thomfum
  18 juni 2017 at 14:48 (2 jaar ago)

  Растворимый кофе – это вероятность приготовить напиток с необходимой крепостью, ароматом и вкусом. Так как доказано, что во многом именно от качества помола зависят многие вкусовые особенности напитка. Зерновой кофе – это самый правильный и наилучший выбор натурального «живого» продукта, который сохраняет все ценные особенности и свойства кофейных зерен, а также гарантирует незабываемые вкусовые характеристики каждой заваренной чашечки кофе.

  http://alfa-coffee.com.ua/g18684092-termosy-butylki

  Beantwoorden
 14. Suzannerudge
  27 september 2017 at 15:44 (1 jaar ago)

  Hello I want to cum in my pussy then fuck me my nickname (Margarita58)

  Copy the link and go to me… bit.ly/2fvmrfb

  8423424129110

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *