3 x ORLY lakjes + swatches

Sinds een week heb ik er een favo nagellak merk bij, namelijk ‘ORLY’. Dit is een hele fijne nagellak die heel goed dekt, leuke kleuren heeft en geen ingrediënten bevat zoals formaldehyde, toluene of DBP. Kijk, daar word ik nou vrolijk van! Ik heb vorige week drie kleuren besteld in de Miss Lipgloss shop en vandaag laat ik ze hier aan jullie zien…

In mijn ‘Sneak Peek’ artikel van deze week lieten jullie weten bij de comments dat jullie vooral heel erg nieuwsgierig waren naar de ‘ORLY’ lakjes. Ik heb drie verschillende kleuren, namelijk: Rock-on Red, Oh Cabana Boy en Passion Fruit. De namen zijn trouwens ook erg leuk bedacht en passen goed bij de kleuren.

Het eerste kleurtje is ‘Rock-on Red’, een mooie donkerrode kleur die een klein beetje neigt naar donkerroze. Het is een vrij creamy lakje die ik gemakkelijk aan kon brengen en het dekte in twee dunne laagjes.

De volgende kleur is ‘Oh Cabana Boy’ een fel Barbie roze kleur. Het lakje heeft ook een beetje een blauwige gloed en heeft inimini glittertjes. Ook deze nagellak lakt erg fijn en twee dunne laagjes waren voldoende voor een mooie dekking.

Ten slotte de kleur ‘Passion Fruit’, stiekem mijn favoriet! Het is een prachtige roze neon kleurig lakje. Een kleurtje waar ik heel vrolijk van word en misschien niet zo goed past bij de winter, toch vind ik het juist wel leuk omdat het ook wel voor wat vrolijkheid zorgt. Helaas op de foto lijkt de kleur niet eens zo heel fel, maar geloof me dat is die wel. Deze nagellak lakte ook erg fijn en wederom waren twee laagjes voldoende.

De ORLY lakjes + topcoat blijven zo’n twee tot drie dagen perfect op mijn nagels. Ik vind het hele fijne nagellak omdat ze gemakkelijk lakken, ze drogen snel, dekken erg goed, blijft lang mooi en ze hebben erg leuke kleuren in het assortiment.

Ik heb mijn ORLY nagellak besteld bij de Miss lipgloss Shop en hier betaal je voor een flesje van 15 ml €10,95. Wat vind jij deze kleuren?