OOTD: New H&M blazer!

Vandaag een OOTD met een kledingstuk die je laatst al in dit artikel voorbij zag komen. Afgelopen dinsdag kreeg ik mijn H&M blazer binnen en ik was meteen verliefd. In het echt vind ik de blazer nog een stukje mooier dan hoe die er op de website uitzag. Gelukkig heb ik ook de goede maat uitgekozen en hij zit als gegoten, dat voor slechts €17,95.

Ik heb de blazer gecombineerd met een hemdje van de H&M in dezelfde kleur, zelf vind ik dit mooi en rustig staan. Onder mijn blazer draag ik een stoere jegging van Pieces met daaronder juist weer lady like shoes. Ik hou misschien niet zo van op hakken lopen, maar ik vind hakken wel erg mooi en vind het ook wel goed passen bij de outfit. De pumps heb ik ongeveer 6 jaar geleden gekocht bij de Zara in Keulen, dus ze zijn zowat vintage ;D. Wanneer ik bijvoorbeeld naar buiten ga dan zou ik de outfit combineren met mijn platte sneakers. Mijn outfit heb ik afgemaakt met mijn Triwa horloge en een ketting van Ydeltuyt…

Ook maakte ik nog even een close-up foto van mijn schoenen en accessoires. Natuurlijk ben ik heel benieuwd wat jullie van mijn outfit vinden?