Leuke make-up van H&M

Bijna dagelijks kijk ik wel eventjes in de H&M online shop, gewoon even kijken of ze nog leuke nieuwe dingen binnen hebben gekregen maar natuurlijk ook voor eventuele artikelen. Vandaag zag ik dat ze nieuwe make-up in de shop hadden gekregen en dat ziet er best wel heel mooi uit. Ik kon er dan ook niets aan doen dat er wat producten in mijn digitale mandje zijn beland. Binnenkort kunnen jullie waarschijnlijk (als de H&M bestelling binnen komt) reviews over deze producten zien op mijn blog…

Voor prijzen en waar te koop, lees je snel verder…

1.) Nagellakjes in de kleuren: Turkoois, wit & beige €2,95 2.) Bodyscrub in de geurtjes: Coconut & Lime en Vanilla & Apple €2,95 3.)Lipglosses in de smaakjes: Apricot & Peach, Coconut & Lime en Watermelon €2,95 4.)Oogschaduw palette €4,95.

Ik ben best wel nieuwsgierig naar deze producten, vooral naar het oogschaduw palette want ik ben benieuwd hoe de pigmentatie is. Over H&M nagellakjes ben ik meestal wel heel erg tevreden dus ik verwacht dat de kwaliteit van deze ook wel prima is, maar ik kom er hopelijk snel achter. Wat vind jij meestal van de kwaliteit van H&M make-up en ga je iets kopen hiervan?