Tip: shop op 2DaysLook.com een complete outfit!

Af en toe krijg ik tips van mijn lezers en gisteren had ik er ook weer eentje in mijn mailbox, namelijk van Donato. Hij wees mij op een hele leuke en handige site 2DaysLook.com, ik dacht dit moet ik met mijn lezers delen want het is namelijk een super leuk concept…

2Dayslook.com is een site waar je elke 24 uur een complete outfit kunt kopen en na 24 uur staat er weer een nieuwe op, dus je moet er snel bij zijn. Je koopt dus niet één kledingstuk maar het hele setje. Je kunt je eigen maten aangeven, hartstikke handig dus! Het styling team van 2DaysLook reist de hele wereld over om de leukste items in te kopen en de setjes zijn allemaal geinspireerd door o.a. celebs en de laatste catwalkshows en zo weet je zeker dat je er helemaal trendy bijloopt. Er zijn al setjes bij vanaf €29,95 en je betaald geen verzendkosten want ze verzenden gratis wereldwijd. En bevalt het setje niet dan kun je het heel makkelijk retourneren en ruilen voor een ander leuk setje.

Ik vind dit echt een super leuke site en ik denk dat ik vanaf nu elke dag wel even een kijkje ga nemen om te zien of er nog een leuk nieuw setje op staat. Op deze site kun je naast dingen kopen natuurlijk ook heel veel inspiratie op doen. Neem vooral even een kijkje en Donato dank je wel voor deze geweldige tip!