Mijn kleine H&M bestelling!

Allereerst, het is echt puur toeval dat er vandaag twee artikelen over de H&M verschijnen. Ik heb namelijk vandaag mijn H&M mini bestelling binnen gekregen en vond het natuurlijk leuk om dit met jullie te delen. Op dit moment vind ik echt dat de H&M een onwijs leuke collectie heeft en ik ben helemaal verliefd op de bruine suede look sandaaltjes, deze heb ik dan ook snel besteld. Maar natuurlijk belande er ook meer kleine dingetjes in mijn digitale mandje, shame on me!Ik begin bij de sandaaltjes, want deze vind ik pretty pretty! Deze kun je zowel leuk onder een broek of jurkje/rokje dragen en zijn helemaal geschikt voor in de zomer. Dit worden waarschijnlijk ook de sandaaltjes die ik aan ga doen op de bruiloft aankomend juni. Je hebt deze sandaaltjes in verschillende kleurtjes en ze hebben een suede look en dat maakt ze ook zo leuk!

Ook moest ik natuurlijk even bij de accessoires kijken en daar zag ik paar hele leuke dingetjes. Zo kocht ik een mooie ring met super grote steen. Leuke oorbellen met allemaal kraaltjes eraan en een nep leren gevlochten armbandje. Het leuke is dat ik hier twee van heb en ik ga er eentje binnenkort weggeven, dus hou mijn twitter/blog in de gaten. Ook kocht ik nog een zalmroze korte t-shirt, deze gaan jullie binnenkort in een outfit of the day zien!

Zoals je ziet een kleine bescheiden bestelling, maar ik ben wel blij met mijn nieuwe goodies. Ik ben benieuwd wat jij ervan vindt?