Herome W.I.C. nagellak kleur ‘Johannesburg’

Een tijdje terug kreeg ik een lakje van Herome opgestuurd uit de W.I.C. (world inspired colours) collectie. Ik ben gek op nagellakjes en vind het altijd leuk om nieuwe merken uit te testen, want dat is Herome nagellak namelijk voor mij. Ik kreeg de kleur nummer 72 Johannesburg, een mooi taupe kleur waar ik echt gek op ben! Mij doet het lakje wel een beetje denken aan Catrice ‘Absolutely Chinchilly’ alleen deze van W.I.C. neigt wat meer naar bruin. Lees snel verder wat ik van dit lakje vind…

Het lakje zit in een langwerpig flesje en bevat 7 ml wat gemiddeld is voor een nagellak. De kleur is taupe achtig en als je goed kijkt, lijkt de kleur ook een beetje paarsig. Taupe kleurige nagellak vind ik erg mooi omdat het eigenlijk qua kleur overal goed bij past.

Natuurlijk ben ik meteen aan het lakken gegaan en ik vind het lakje prettig werken. Hier en daar op het internet las ik dat het lakje vrij dik is, maar de mijne absoluut niet. Ik vind het erg prettig lakken en dit komt doordat de dop fijn in de hand ligt, de substantie niet te dik of te dun is en het heeft een fijn kwastje. Na twee laagjes zijn mijn nagels goed gedekt. Ook heel fijn is dat het lakje erg snel droogt en ook meteen hard is. Met een basecoat en een topcoat blijf dit lakje van Herome gerust twee dagen mooi op mijn nagels.

Zoals je kunt lezen ben ik erg tevreden over deze nagellak. Ik kan eerlijk gezegd geen nadelen verzinnen. De kleur is namelijk helemaal mijn smaak, het lakt prettig en de kwaliteit vind ik ook erg goed. De nagellak van Herome World Inspired Colours kun je o.a. kopen in de webshop van Herome en je betaald voor een flesje €7,50.