Fashion vraag/probleem #3

In dit item op mijn blog behandel ik vragen/problemen van mijn lezers op het gebied van fashion. Ik heb al heel wat vragen binnen gekregen en dit keer kreeg ik een vraag van Linda.

De college jasjes/vestjes zijn op dit moment best wel hip. Ik vind dit ook wel leuk alleen ik weet niet zo goed hoe ik het kan combineren. Ik hou namelijk zelf niet echt van een sportieve stijl, kun jij misschien wat voorbeelden maken zodat ik weet hoe ik het kan dragen?

Inderdaad de college jasjes/vestjes zijn op dit moment best wel hip. Het is misschien niet helemaal mijn eigen stijl maar ik kan me best voorstellen dat het lastig te combineren is. Daarom maakte ik wat voorbeelden, zodat je vanaf nu weet hoe je zo’n vestje kunt dragen. Het vestje die ik heb gebruikt (in alle kleurtjes) kun je kopen bij de H&M voor €29,95…

Het eerste setje is misschien wel een beetje een voorspelbare, maar ik vind dit wel gewoon een hele leuke combi. Gewoon een simpele skinny jeans, wit shirt en rode All Stars. De Triwa horloge ontworpen door Daryl van Wouw maakt het setje compleet.

Het volgende setje is super geschikt voor een mooie zomerse dag en het vestje gebruik je nu echt als soort van jasje (voor bijv. s’ochtends of s’avonds). Dit is een lekkere nonchalante combinatie die leuk bij elkaar past.

Het volgende setje vind ik echt leuk om bijvoorbeeld te dragen naar school. Het rood van het vestje komt terug in de schoentjes en in de tas. Best een simpele outfit maar daarom niet minder mooi.

Het  volgende setje is juist wat stoerder. Je draagt het vestje als jasje over een denim jurkje. Onder het jurkje heb ik gekozen voor een dikke zwarte legging met stoere laarsjes eronder. De ketting van Welikefashion met een kogel eraan maakt het helemaal af.

Het laatste setje is een wat meer verrassende combinatie. Misschien zou je zelf niet echt denken aan een witte blouse onder het jasje, ik vind het juist leuk omdat het wat minder voorspelbaar is.

Dit waren al mijn voorbeelden, zo zie je maar dat je het college vestje/jasje op heel veel manieren kunt combineren. Door al mijn voorbeelden moet ik wel zeggen dat ik het vestje meer ben gaan waarderen. Ik ben erg benieuwd wat je van mijn voorbeelden en van de trend vindt?