Ooglook ‘in the army’

Gisteren was ik een beetje aan het ‘spelen’ met mijn make-up en ineens had ik best een mooie ooglook gemaakt. Ik had een donkergroene kleur uit mijn Sleek palette gebruikt. Vaak als ik groen gebruik dan ga ik meestal voor een wat fellere kleur. Dit keer koos ik voor een hele donkere groen, wat me een beetje doet denken aan legergroen. Zelf denk ik dat deze ooglook mooier staat bij bruine ogen, maar toch vind ik het goed gelukt. Lees verder om meer foto’s te zien en welke producten ik heb gebruikt.

(Ik had vandaag een beetje last van mijn ogen, vandaar dat ze zo rood zijn)

Voor deze ooglook gebruikte ik o.a. de Sleek Chaos palette. Ik gebruikte de donkergroene kleur en ook heb ik de zwarte kleur uit het palette gebruikt. Deze kleur bracht ik aan in mijn crease. Over het zwart gebruikte ik een zwarte kleur ‘Eternal black’ van de L’oreal Color Infaillible, hier zitten hele mooie glittertjes in die je helaas niet op de foto ziet. In mijn ooghoeken gebruikte ik ook L’oreal Color Infaillible in de kleur ‘Hourglass beige’. Als basis gebruikte ik mijn NYX Jumbo Eyepencil in de kleur Milk. Boven mijn wimperrand en onder mijn oog gebruikte ik een kohl potlood van Gosh, die echt heel fijn is. Op mijn wimpers draag ik L’oreal Million lashes mascara.

Op mijn gezicht draag ik Studio Sculpt foundation van MAC en als blush de MNY in kleur 301. Op mijn lippen draag ik een licht roze kleur van Catrice (waarvan ik de naam niet kan vinden). Het is best een simpele look om te maken en het zorgt er wel voor dat mijn ogen lekker opvallen. Dit is een look die ik vooral s’avonds zou dragen…