Mijn Catrice Floralista musthaves!

Deze Limited edition van Catrice zag ik al op verschillende blogs voorbij komen. Persoonlijk ben ik een echte fan van Catrice. Het is een fijn budgetmerk en ze komen altijd weer met de leukste collecties. Niet alles uit deze limited edition vind ik leuk en daarom heb ik mijn musthaves voor je uitgekozen.

De Catrice Floralista collectie is geinspireerd door de fashion shows, hier zag je namelijk veel bloemdessins en dit wordt in de lente/zomer van 2011 een grote trend. Aan de verpakkingen kun je het ook al wel zien, overal staan bloemetjes op gedrukt. Er zitten zowel levendige kleuren als pasteltinten in de collectie. Ik hou heel erg van pasteltinten dus dat komt goed uit. Van deze LE krijg ik helemaal zin in de lente!

De blush met twee kleuren vind ik erg mooi. Met deze twee kleuren kun je het gezicht goed shapen. Ik heb goede ervaringen met Catrice blushes dus naar deze ben ik erg benieuwd. De blush gaat €3,99 kosten.

Ook zitten er verschillende oogschaduw kleuren in de collectie, maar de meeste kleurtjes heb ik al in mijn stash. Behalve deze ‘Walk in de Woods’ dit is een beetje een licht taupe kleur en ik wil deze graag bemachtigen. De oogschaduw kost €2,79.

De laatste tijd ben ik echt een beetje into de lipgloss. Voorheen had ik misschien maar 4 verschillende, inmiddels is dit wel anders. Ik vind de drie kleuren echt prachtig, maar over de hele lichte kleur twijfel ik nog wel een beetje. Toch wil ik ze alle drie hebben en echt om de prijs hoef ik het ook niet te laten. Dit zijn de kleuren ‘Pink Spring’, ‘Coral’s Enchanted Garden’en ‘Morning Dew’. De lipgloss kost €3,79.

En dan ten slotte nog de nagellakjes. Ik ben dol op de Catrice nagellakjes en deze twee kleuren wil ik dan ook heel graag hebben. Vooral de beige kleur vind ik erg mooi. Dit zijn de kleuren ‘Walk in the woods’ en ‘Coral’s enchanted garden’. De nagellakjes kosten €2,49.

Deze LE collectie van Catrice ligt in de maanden februari en maart in de Kruidvat. Ik denk dat als je wat wilt hebben uit deze collectie dat je er snel bij moet zijn. Mijn ervaring met de limited edition van Catrice is dat ze binnen no time uitverkocht zijn!