Ik test het voor je uit: Idol-White

Precies een maand geleden verscheen er een artikel over Idol-White. Hierin vertelde ik dat ik een maand lang Idol-White zou uit gaan testen en die maand is inmiddels voorbij. Zoals ik ook al in vorige artikel schreef, blijkt witte tanden hebben een ware hype. Dit vind ik ook wel logisch want mooie verzorgde tanden vind ik ook een onderdeel van beauty. Mijn tanden zijn niet super geel, maar ze mogen van mij natuurlijk altijd witter. Lees hier mijn bevindingen over Idol-White…Ik heb de pen 1 keer per dag gebruikt, meestal s’avond na het tandenpoetsen. Het is een erg makkelijk product om te gebruiken. Het is een soort van pen waar je aan kan draaien en daardoor komt er vloeistof uit. De eerste keer dat je het product gebruikt moet je wel even flink draaien en een beetje geduld hebben. Ik dacht ,oh, hij doet het niet. Maar uiteindelijk kwam er toch vloeistof uit. Op de pen zit een kwastje en met dit kwastje kun je heel makkelijk over je tanden gaan. Wanneer het op je tanden zit mag je een half minuut niet met je lippen tegen je tanden zitten. Daarna mag je gewoon je mond weer ontspannen en mag je een half uurtje niet eten en drinken. Na de dertig minuten spoel je even je mond. Wat ik erg fijn vind aan dit product is dat je geen toeters en bellen in je mond hebt, dus geen bitjes of andere dingen. De vloeistof zelf heeft niet echt een lekkere smaak, best wel bitter maar het is wel te doen. Na het gebruik zijn mijn tanden niet gevoeliger, mijn tandvlees daarentegen wel een klein beetje maar na een uurtje is dit voorbij. Ik zag na de eerste paar keer niet meteen resultaat, maar na een tijdje zag ik toch echt dat mijn tanden witter zijn geworden. Verwacht geen spierwitte tanden, maar mijn tanden zijn echt paar tinten witter geworden.

Conclusie: Het is een fijn product om te gebruiken, geen vervelende attributen en het kost helemaal niet veel tijd. Je tanden worden na elke dag te gebruiken paar tinten witter en ik kreeg zelfs opmerkingen van mensen die vonden dat mijn tanden witter waren geworden. Ik krijg er geen gevoelige tanden van maar mijn tandvlees wordt wel een beetje gevoelig maar dit trekt na een tijdje weer weg. De Idol-White pen doet dus waar het voor bedoeld is. Verwacht geen hagelwitte tanden maar je tanden worden zeker wel een paar tintjes lichter. Voor €49,95 kun je hier een verpakking Idol-White kopen voor 2 pennen (dit is ruim voldoende voor twee maanden gebruik). Dit vind ik zelf niet heel duur want je tanden bleken in een kliniek is echt een stuk duurder. Dit product vind ik een aanrader voor mensen die niet hele gele tanden hebben en gewoon paar tintjes lichter willen.

(Ik heb geen foto van mijn tanden gemaakt omdat het helaas erg donker is buiten. Het lukte niet om een mooie realistische foto te maken, maar als je in mijn filmpjes kijkt zie je duidelijk dat mijn tanden wel witter zijn geworden. Mochten jullie toch een foto willen zien laat het me dan even weten en deze voeg ik dan alsnog toe).