Veilig online (Sinterklaas)cadeaus kopen!

(Advertorial)

Steeds meer mensen maken gebruik van online shopping en omdat Sinterklaas en de pieten ook met de tijd meegaan doen zijn vanuit hun luie stoel ook aankoopjes via het internet. Vorig jaar zijn er maar liefst 1 miljoen Sinterklaas cadeautjes via internet besteld en ze verwachten dit jaar nog meer te verkopen.

Sommige mensen zijn toch nog een beetje huiverig om hun aankopen via het world wide web te doen en vooral als er betaald moet worden via een creditcard. Een creditcard is natuurlijk super makkelijk, maar wanneer je de pas per ongeluk kwijtraakt kan iemand via internet met jouw kaart makkelijk een aankoop doen.Daarom is er nu een MasterCard® met een SecureCode™ die alleen de eigenaar van de pas in bezit heeft. Dit is een persoonlijk wachtwoord of code speciaal voor online betalingen. Eigenlijk een beetje te vergelijken met een pincode op je betaalpas. Door deze SecurCode voorkom je dat iemand onterecht aankopen doet met jouw pas.

Je begrijpt dat online winkelen nu nog makkelijker en veiliger is, voor meer informatie hierover kijk je op mastercard.nl.