Primark Hoofddorp opent bijna de deuren

Het gaat rap met de Britse modeketens in Nederland, ze schieten als bosjes uit de grond. Helaas alleen nog maar in de randstad maar dan heb ik in ieder geval een goed excuus om af en toe een bezoekje te brengen aan het westen. En nu wordt er ook een nieuwe Primark vestiging in Hoofddorp geopend. Dit is fijn dichtbij onze hoofdstad en dat is vanuit Groningen beter te bereiken dan Rotterdam.

En over Groningen gesproken, ik heb een goede ‘Primark tip’ voor alle meiden die in het noorden van ons land wonen. Namelijk de Primark in Bremen in Duitsland. Het is vanuit Groningen rond de anderhalf uur rijden en hier vind je een hele grote Primark. Omdat er in Duitsland meerdere Primarks zitten, is het een minder grote hype dan hier in Nederland. Dat houdt in minder hysterie en minder lange kassarijen.

Maar terugkomend op de nieuwe Primark in Hoofddorp, ze zijn op dit moment hard aan het klussen en de winkel gaat als alles meezit 24 november open. Nu maar hopen dat er binnenkort nog meer vestigen geopend worden!