Maak kennis met TopsOnly.nl

Ik ben echt gek op webshoppen en doe dit veelvuldig en kan er maar niet genoeg van krijgen. Nu heb ik een webshop ontdekt die je niet mag missen. Maak kennis met TopsOnly.nl, het jongere zusje van DressesOnly.nl die jou vast en zeker al bekend in de oren klinkt. Ze hebben een webshop gelanceerd die jou volledig kan voorzien van bovenkleding. Zo kun je  er terecht voor bijvoorbeeld tops, blouses, tunieken en truien.

De webshop vind ik er erg leuk uitzien, namelijk jong en fris en dat komt ook overeen met de items die verkocht worden. Ze verkopen hele mooie merken en mijn persoonlijke favorieten zijn: Supertrash, Catwalk Junkie,Modström, Aaiko , S’NOB. Trendy merken die betaalbaar en uniek zijn en voor elke smaak is er wel wat te vinden. Mijn favorieten uit de shop zijn:

Wanneer je een aankoop doet bij TopsOnly kun je op verschillende manieren betalen: Met Ideal, Creditcard of via een bankoverschrijving.Wat ook heel fijn is, bestel je voor 15.00 uur dan heb je door de snelle levering van de webshop je aankopen de volgende dag in huis. Wanneer je een bestelling plaatst boven de €50,- of je bestelling op een KIALA punt laat bezorgen (ook bestellingen onder de €50,- ) betaal je geen verzendkosten anders betaal je 3,95 maar tijdens acties (hou daarvoor de website in de gaten) is het soms wel gratis. Op dit moment hebben ze ook een super leuke actie, wanneer je een bestelling boven de € 75,- plaatst krijg je gratis een basisjurkje van Modström t.w.v.€26,95, deze actie loopt tot volgende week dinsdag.

Ik ben erg enthousiast over deze shop en ik wil jullie deze tip meegeven met de nieuwe modeseizoen in het vooruitzicht. Ben je dus nog op zoek naar unieke bovenkleding dan zit je bij TopsOnly.nl sowieso goed!