Review: John Frieda Brilliant Brunette Shine Release Conditioner

Vorige week kon je al een artikel lezen op mijn blog over de John Frieda Brilliant Brunette Shine Release shampoo. Bij deze shampoo ontving ik ook een conditioner in dezelfde lijn namelijk de Brilliant Brunette Shine Release conditioner. Ik was erg tevreden over de shampoo en lees hier wat ik van de conditioner vind.

Dit staat op de tube als beschrijving:

Deze Brilliant Brunette conditioner, met light enhancers egaliseert en perfectioneert elke haar voor optimale lichtreflectie  en een satijnzachte textuur. Met thee-extract en fijne pareldeeltjes.

De conditioner  lijkt op de verpakking van de shampoo, het zit ook in een tube en dat vind ik toch een beetje een nadeel omdat het snel omvalt in de douche. Het heeft een witte kleur en is niet heel dun maar het is ook niet een hele dikke substantie. De geur is precies hetzelfde als de shampoo, het doet me echt denken aan kokos, lekker!  Wanneer je de conditioner in je haar doet gaat het niet schuimen, het voelt wel heel glad en dat is meestal zo met een conditioner. Ik laat vaak een conditioner een tijdje in mijn haar zitten dus ook deze. Het spoelt makkelijk uit  mijn haar en het ruikt heel lekker.

Wanneer mijn haar droog is glanst het heel mooi mijn haar voelt echt zijdezacht aan. Het haar wordt er heel glad van en dat ziet er heel mooi uit. Nadeel vind ik altijd dat je haar de eerste dag zo glad is dat wanneer je het haar in een staartje draagt dat het dan heel snel los valt. Maar dit is alleen de eerste dag en eigenlijk wil ik wanneer mijn haar zo mooi glanst het toch los dragen. Mijn haar ruikt ook heel lekker wanneer het droog is en deze geur blijft sowieso wel twee dagen hangen.

Conclusie van deze John Frieda conditioner. Net als bij de shampoo vind ik de verpakking een beetje een nadeel. Verder zorgt de conditioner voor een mooi glanzend effect en je haar voelt zijdezacht aan. Je hebt echt het gevoel dat de conditioner je haar intensief verzorgd. De geur is erg lekker en dit blijft lekker lang hangen. In de tube zit 250 ml en daar kun je best wel lang meedoen. Voor de John Frieda Brilliant Brunette Shine Release conditioner betaal je net als bij de shampoo €8,99. Voor sommige mensen misschien veel geld maar ik heb het er wel voor over, want je haar gaat enorm glanzen het ziet er gewoon mooi gezond uit!